dimarts, 9 d’agost del 2011

Tornada a l'escola amb embolcalls ecològics. (BOC'N'ROLL, IRIS, LÉKUÉ, TATAY, VALIRA)

Ja s'acosta el nou curs, com s'emportaran l'entrepà a l'escola?
Sapigueu que hi ha embolcalls d'entrepans per a tots els gustos. Nosaltres des de fa temps que tenim diverses marques i models per a que pogueu triar. Ara us en farem un resum:

Quatre models a triar, va amb dues cremalleres per a que es pugui menjar l'entrepà i fer servir l'embolcall VALIRA com a funda, i porta un tovalló inclòs. També es pot fer servir per a plàtans o altres fruites. Porta una anella per a penjar a la motxilla. És flexible i amb aïllant tèrmic. I es pot posar a la rentadora.

El BOC'N'ROLL és molt conegut, va ser el primer en sortir i s'adapta tant a barretes com a pa de motlle, el mateix embolcall es pot fer servir per agafar l'entrepà quan te'l menges. El pots fer servir per a altres aliments també. Una vegada buit ocupa molt poc espai i es pot posar a qualsevol butxaca. Ara han tret quatre colors més per a triar. La part interior és de plàstic i fàcil de netejar, tot i així es pot posar a la rentadora.

IRIS fa diversos models d'embolcalls tant per a barretes com per a pa de motlle i amb molts colors a triar. Són flexibles i amb aïllant tèrmic. Porten una anella per a penjar a la motxilla i un espai per a poder posar el nom. A dins hi ha unes tires de velcro perquè l'entrepà no es desfaci, però també s'hi pot posar un plàten o altres fruites si es desitja. Poden anar a la rentadora.

TATAY fa els embolcalls per a entrepans de plàstic, tant per barretes com per a pa de motlle i de quatre colors a triar. Els de barreta s'allarguen i s'escurcen a la mida de l'entrepà. El millor d'aquests embolcalls és que són rígids, per tant, a dins la motxilla amb el pes dels llibres no pendran la seva forma. Ponen anar al rentaplats.

I finalment els embolcalls de LÉKUÉ, fets totalment de silicona amb dos models a triar, quatre colors i quatre mides per a les barretes. Hi ha un espai per a poder posar el nom, que llavors pots borrar fàcilment, si vols. Una vegada buit ocupa molt poc espai i es pot posar a qualsevol butxaca. I poden anar al rentaplats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...